Energy Cytosan Inovum 90 kapslí

1 013 Kč –23 %
cytosan inovum
1 013 Kč –23 % 779 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.3.2024
Možnosti doručení

Doplněk stravy - přípravek s humáty a zeleným jílem. Unikátní huminové látky, pročištění organismu, trávení - játra, cukr v krvi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výhodné sety s Cytosanem Inovum najdete zde: Produkty řady Grepofit a Cytosan

Cytosan Inovum

Acidum humic. Doplněk stravy – kapsle. Cytosan Inovum je bioinformační regenerační přípravek obsahující vyváženou směs huminových látek, kyselinu jantarovou, silymarin a zelený jíl. Huminové látky jsou specifickou skupinou vysokomolekulárních a nízkomolekulárních látek, jejichž struktury vykazují vysokou povrchovou aktivitu sorpční, chelátotvornou a iontově výměnnou.

Použití humátového přípravku Cytosan Inovum

Přírodní produkt Cytosan Inovum Energy obsahuje vzácné jíly a humáty, které jsou směsí huminových a fulvových kyselin. Vznikly postupným rozkladem organické třetihorní hmoty v místech ložisek hnědého uhlí a rašeliny.

Jedná se o mimořádně bioaktivní látky. Silymarin podporuje pročištění organismu, zdraví jater, normální trávení a ovlivňuje hladinu cukru v krvi. Zajišťuje přirozenou obranyschopnost organismu a působí jako antioxidant.

Účinné ingredience

Lignohumát draselný, rašelinový humát, zelený jíl, extrakt z ostropestřce mariánského, kyselina jantarová.

Složení 1 kapsle

Lignohumát draselný (358,4 mg), želatina, rašelinový humát (50 mg), zelený jíl (50mg), silymarin (40 mg), kyselina jantarová (1,6 mg).

Doporučené dávkování

Pro dospělé a děti od 12 let: 1 kapsle denně, maximálně 3 kapsle denně.

Pro děti od 6 do 12 let: 1 kapsle denně, maximálně 2 kapsle denně.

Pro děti od 3 do 6 let: 1/2 kapsle za den.

Po 3–4 týdnech užívání je nutná 1 týden pauza. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin a neužívat přípravek trvale.

Upozornění

Výrobek není určen dětem do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

Způsob skladování

Skladujte v suchu,mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládat mimo dosah dětí!

Minimální trvanlivost

Do data uvedeného na krabičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Produkty řady Grepofit a Cytosan
Obsah Cytosan Inovum : 90 kapslí
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JL Avatar autora | 3.12.2021
spokojená
5
VH Avatar autora | 2.11.2021
Zatím jsem nebrala-nemůžu posoudit
5
DB Avatar autora | 12.7.2021
Zatím nemohu posoudit, užívám krátkou dobu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7

Internetový obchod Radost těla nabízí všechny výrobky společnosti Energy. Pokud jste si tyto produkty oblíbili a nakupujete jich více a častěji, vyplatí se Vám vstoupit do spotřebitelského klubu. Ten nabízí velice příznivé ceny a řadu dalších výhod. Podrobné informace si přečtěte na stránkách Klubu Energy Tábor.