Energy Revitae 90 kapslí

620 Kč –23 %
revitae
620 Kč –23 % 477 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.3.2024
Možnosti doručení

Přírodní doplněk stravy. Duševní stav a výkon, stres a vitalita. Nervová soustava, hormonální aktivita, játra - detoxikace.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Revitae

Lycium chinense. Doplněk stravy – kapsle. Revitae  je bioinformační přípravek obsahující unikátní kombinaci kustovnice čínské (Lycium chinense Mill), kořene kudzu (Pueraria lobata), jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba), ženšenu (Panax ginseng), rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides), vitaminů skupiny B, a oleje z dýňových semen.

Použití přírodního doplňku stravy Revitae

Přírodní produkt Revitae obsahuje účinnou látku ženšen, která ovlivňuje duševní stav a výkon, vitalitu a zvládání stresu. Pomáhá, když se objeví slabost, únava a vyčerpání. Podporuje přirozenou obranyschopnost a sexuální zdraví.

Vitaminy B6 a B12 přispívají k normální činnosti nervové soustavy, k regulaci hormonální aktivity (vitamin B6) a k tvorbě červených krvinek. Chlorella podporuje zdravá játra a pročištění (detoxikaci). Rakytník řešetlákový zajišťuje zdraví kardiovaskulárního systému a pomáhá při stavech jakými jsou únava a únavový syndrom. Ginkgo biloba má vliv na normální činnost mozku a kognitivní funkce (paměť, pozornost, koncentraci, pohotovost).

Doporučujeme kombinaci s produktem Stimaral.

Účinné ingredience

Extrakt: plod kustovnice čínské, kořen kudzu vine, plod rakytníku řešetlákového, květ měsíčku lékařského, kořen ženšenu; Chlorella pyrenoidosa, olej z dýňových semen, extrakt z listu jinanu dvoulaločného, vitamin C, vitamin B6, vitamin B9, vitamin B12.

Složení 1 kapsle

Sójový olej, želatinová kapsle, extrakt z plodu kustovnice čínské (80 mg), glycerol – zvlhčující látka, extrakt z kořene kudzu vine (50 mg), extrakt z plodu rakytníku řešetlákového (25 mg), voda, extrakt z květu měsíčku lékařského (13,5 mg), extrakt z kořene ženšenu (10 mg), Chlorella pyrenoidosa (10 mg), včelí vosk – leštící látka, olej z dýňových semen (10 mg), extrakt z listu jinanu dvoulaločného (8 mg), karamel – přírodní barvivo, vitamin C – kyselina L-askorbová (3 mg, tj. 3,75 % RHP*), vitamin B6 - pyridoxin (1 mg, tj. 71,4 % RHP*), vitamin B9 - kyselina listová (200 μg tj. 100% RHP*), vitamin B12 - kyanokobalamin (50 μg tj. 2000 % RHP*).

*RHP – referenční hodnota příjmu.

Doporučené dávkování

1 kapsle 2-3x denně. Po třech týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!

Upozornění

Výrobek není určen osobám přecitlivělým na včelí a sójové produkty. Není určeno pro děti do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Může snižovat srážlivost krve.

 

Způsob skladování

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10-25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Minimální trvanlivost

Do data uvedeného na krabičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Další stravní doplňky a Unikátní přírodní zdroje
Obsah Revitae: 90 kapslí
5
8x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PK Avatar autora | 10.4.2023
Super doporučuji
5
VK Avatar autora | 31.10.2022
Výrobek mohu jen doporučit. Již po pár dnech jsem se cítila lépe. Více energie po celý den. Moc děkuji :-)
5
VZ Avatar autora | 9.8.2021
Skvělé
5
RM Avatar autora | 14.6.2021
zatím o.k
5
LK Avatar autora | 29.3.2021
Výborný produkt, účinky jsou znát velmi brzy, doporučuji:-)
5
SK Avatar autora | 13.2.2020
Skvělý produkt, stejně jako všechny produkty od Energy. Je to značka, kterou používám dlouhodobě a mám jen ty nejlepší zkušenosti. Revitae beru s přestávkami už několik let, působí výborně proti únavě a stresu. Dobře po něm spím.
5
KB Avatar autora | 15.12.2019
Jsem velmi spokojená. Super produkt.
5
LK Avatar autora | 3.10.2019
Jsem velmi spokojená
4
MR Avatar autora | 23.1.2018
Super produkt, pouzivam na uceni ve zkouskovem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7

Internetový obchod Radost těla nabízí všechny výrobky společnosti Energy. Pokud jste si tyto produkty oblíbili a nakupujete jich více a častěji, vyplatí se Vám vstoupit do spotřebitelského klubu. Ten nabízí velice příznivé ceny a řadu dalších výhod. Podrobné informace si přečtěte na stránkách Klubu Energy Tábor.