Energy Skeletin 135 kapslí

640 Kč –23 %
skeletin
640 Kč –23 % 492 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Doplněk stravy. Skeletin obsahuje kolagen, rybí olej, mangan (normální stav kostí), kopřivu dvoudomou (normální stav kloubů), prášek ze sépiové kosti a extrakt z růže šípkové.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výhodné balení tří Skeletinů najdete zde: Skeletin 3set

Skeletin

Doplňek stravy - kapsle. Skeletin je bioinformační přípravek s obsahem unikátních přírodních látek.

Použití přírodního doplňku stravy Skeletin

Přírodní produkt Skeletin obsahuje mangan, který podporuje normální stav kostí a tvorbu pojivových tkání.. Kopřiva dvoudomá zajišťuje normální stav kloubů. Zdraví močového měchýře a ledvin zajišťuje šípková růže, která působí též jako antioxidant a podporuje přirozenou obranyschopnopst organismu.

Účinné ingredience

Prášek ze sépiové kosti, kolagen, rybí olej, extrakt ze stonku a listu kopřivy dvoudomé, síran manganatý, extrakt z plodu šípkové růže.

Složení 1 kapsle

Sójový olej, želatinová kapsle, prášek ze sépiové kosti (105 mg), glycerin – zahušťovadlo, kolagen (55,1 mg), rybí olej (43,1 mg), voda, extrakt ze stonku a listu kopřivy dvoudomé (18,5 mg), glycerol monostearát – plnivo, síran manganatý (0,6 mg manganu v jedné kapsli, tj. 30% RHP*), extrakt z plodu šípkové růže (12,3 mg), včelí vosk – leštící látka, karamel – přírodní barvivo, lecitin – emulgátor.

*RHP referenční hodnota příjmu

Doporučené dávkování

2-2-1 kapsle denně, nejlépe po jídle. Po třech týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění

Výrobek není určen osobám přecitlivělým na včelí, sójové a mořské produkty. Není určeno pro děti do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

Způsob skladování

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10-25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Minimální trvanlivost

Do data uvedeného na krabičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Další stravní doplňky a Unikátní přírodní zdroje
Obsah Skeletin: 135 Kapslí
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MV Avatar autora | 9.8.2022
S produktem jsem spokojená.
5
Y Avatar autora | 17.7.2022
Osvědčený produkt na klouby, výborné složerní, při potížích užívat aspoň 3 měsíce.
5
KP Avatar autora | 26.5.2022
Super pomáhá
5
MD Avatar autora | 20.4.2022
Skeletin jsem koupila pro dceru, která si nedávno zlomila nohu, na doporučení známé. Věřím, že pomůže, zatím užívá krátkou dobu.
5
MV Avatar autora | 23.9.2021
Zatím skeletin užívám krátkou dobu,nemohu hodnotit, uvidím při dlouhodobějším užívání.
5
ZK Avatar autora | 12.5.2020
Skeletin mi ulehčuje od bolesti,velká spokojenost
5
Avatar autora | 9.7.2019
Jediná kloubní výživa,která mi vyhovuje,protože po obyčejných z lékárny mi není dobře,asi snáším jen přírodní produkt a ten Skeletin naprosto splňuje.
5
AP Avatar autora | 2.8.2018
Na určené potíže splňil mé očekávání. Dobrý přípravek. Hodnotím pozitivně. Ostatním nakupujícím doporučuji. Vhodné dlouhodobější užívání.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7

Internetový obchod Radost těla nabízí všechny výrobky společnosti Energy. Pokud jste si tyto produkty oblíbili a nakupujete jich více a častěji, vyplatí se Vám vstoupit do spotřebitelského klubu. Ten nabízí velice příznivé ceny a řadu dalších výhod. Podrobné informace si přečtěte na stránkách Klubu Energy Tábor.