Energy Cytovital Renove 50 ml pleťový krém

516 Kč –23 %
cytovital renove
516 Kč –23 % 397 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.3.2024
Možnosti doručení

Přírodní pleťový krém vyhlazující s vůní santalového dřeva. Je určený pro zralou pleť. Napomáhá obnově dermálních buněk, zlepšuje elasticitu pokožky, podporuje mladistvý vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cytovital Renove

Přírodní bioinformační krém. Přírodní bioinformační krém se silným regeneračním působením. Obsahuje mimořádně vysoký podíl účinných látek, třetihorní termální vodu a nejkvalitnější rostlinné oleje. Parfém obsahuje pouze vzácné aromaterapeutické esence. Pokožce i mysli navrací klid a rovnováhu. Cytovital renove náleží ke konceptu pěti pleťových krémů – Pentagramu® renove. Inspirujte se kreativitou jejich působení a získejte informace o jejich nejvhodnějším použití.

Použití pleťového krému Cytovital renove

Cytovital renove vyživuje zralou pleť se sklonem k tvorbě vrásek. Napomáhá obnově dermálních buněk, zlepšuje elasticitu pokožky a podporuje její mladistvý vzhled. Vhodný je k použití jako denní i noční krém.

Obsahuje mimořádně vysoký podíl účinných látek, třetihorní termální vodu a nejkvalitnější rostlinné oleje. Přírodní parfém je složený ze vzácných aromaterapeutických esencí.

Účinné ingredience

Bylinný extrakt (vanilkovník plocholistý, levandule lékařská, kokořík mnohokvětý, lékořice lysá, fenykl obecný, pupečník asijský, sečuánský pepř, zázvor lékařský, bedrník obecný, voňatec vejčitý, parcha světlicová, lnice květel, šišák bajkalský), éterické silice (bigarádie, geránium, vanilka a santalové dřevo), čistý rostlinný olej arganový, mandlový, makadamiový, ricinový a pupalkový, kyselina jantarová, humidové kyseliny.

Složení:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Mineral Water, Alcohol Denat., Argania Spinosa Kernel Oil, Decyl Glucoside, Oenothera Biennis Oil, Rhaponticum Carthamoides Root Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Polygonatum Multiflorum Rhizome/Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Linaria Vulgaris Flower/Leaf/Stem Extract, Liriosma Ovata Wood Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Foeniculum Vulgare Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Extract, Wine Vinegar, Zinc Acetate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carbomer, Ricinus Communis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Hydrogenated Polyisobutene, Glyceryl Caprylate, Polysorbate 20, Phenylpropanol, Sodium Chloride, Citric Acid, Succinic Acid, Potassium Humate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Tučně označené položky jsou přirozenou součástí použitých éterických olejů a nejsou do přípravku uměle přidávány. Dle platné legislativy ale musí být uvedeny zvlášť jako součást složení.

Způsob skladování:

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Spotřebujte nejlépe do data vyznačeného na obalu.

Minimální trvanlivost:

Do data uvedeného na krabičce a na lahvičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika Beauty Energy
Obsah Cytovital Renove: 50 ml
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AJ Avatar autora | 25.10.2022
Krém je příjemný. Používám krátce.
5
LP Avatar autora | 23.10.2022
Příjemný,jemný,používám krátce
5
DV Avatar autora | 13.10.2022
Velmi spokojena :-)
5
JU Avatar autora | 6.2.2022
Úžasný ...jemný...citlivý k pokožce ...jsem spokojená...to mé pokožce chybělo.
5
V Avatar autora | 20.5.2021
velmi spokojená
5
MM Avatar autora | 5.1.2021
Jsem velmi spokojená, krém je velice příjemný.
5
Š Avatar autora | 8.9.2020
Úžasný krém, jsem naprosto spokojená, žádná chemie, od první chvíle příjemný na obličeji, zatím je ale brzy na to říct, zda se pleť zlepšila. Vrásky už mi asi nezmizí, ale myslím, že už u krému zůstanu.
5
L Avatar autora | 14.4.2020
Zkoupeno jako dárek k narozeninám, který udělal radost.
5
MN Avatar autora | 21.7.2019
Jsem velmi spokojená.
5
LF Avatar autora | 5.3.2018
Krém doporučuji je vhodný i pro citlivou pleť.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7

Internetový obchod Radost těla nabízí všechny výrobky společnosti Energy. Pokud jste si tyto produkty oblíbili a nakupujete jich více a častěji, vyplatí se Vám vstoupit do spotřebitelského klubu. Ten nabízí velice příznivé ceny a řadu dalších výhod. Podrobné informace si přečtěte na stránkách Klubu Energy Tábor.