Energy Ruticelit Renove 50 ml pleťový krém

516 Kč –23 %
ruticelit renove
516 Kč –23 % 397 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Možnosti doručení

Přírodní pleťový krém s botoxovým efektem a vůní růže damašské. Pro všechny typy pleti. Zpevňuje a posiluje pružnost cév, pokožku změkčuje a zvláčňuje. Vhodný zejména pro kuperózní pleť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ruticelit Renove

Přírodní bioinformační krém se silným regeneračním působením. Obsahuje mimořádně vysoký podíl účinných látek, třetihorní termální vodu a nejkvalitnější rostlinné oleje. Parfém obsahuje pouze vzácné aromaterapeutické esence. Pokožce i mysli navrací klid a rovnováhu. Ruticelit renove náleží ke konceptu pěti pleťových krémů – Pentagramu® renove. Inspirujte se kreativitou jejich působení a získejte informace o jejich nejvhodnějším použití.

Použití pleťového krému Ruticelit renove

Svou lehkou revitalizační kompozicí vyhovuje Ruticelit renove všem typům pleti. Pokud nemáte pleť příliš mastnou ani nepociťujete suchost a stahování, Ruticelit renove je ten pravý produkt. Lze jej použít při ranním i večerním ošetření pleti. Je vhodný zejména pro pleť s rozšířenými žilkami – kuperózou, nacházející se především v okolí nosu a na tvářích. Zpevňuje a posiluje pružnost cév, podporuje mikrocirkulaci, zmírňuje svědění a pokožku změkčuje a zvláčňuje.

Obsahuje mimořádně vysoký podíl účinných látek, třetihorní termální vodu a nejkvalitnější rostlinné oleje. Přírodní parfém je složený ze vzácných aromaterapeutických esencí.

Účinné ingredience

Bylinný extrakt (jerlín japonský, rybíz černý, krvavec toten, routa vonná, pohanka obecná, jinan dvoulaločný, vilín virginský, přeslička rolní, arnika horská, jírovec maďal, třezalka tečkovaná, kostival lékařský, komonice lékařská, měsíček lékařský, úročník bolhoj), éterické silice (geránium, bigarádie, vanilka, růže a cypřiš), čistý rostlinný olej arganový, mandlový, makadamiový a černuchový, kyselina jantarová, Vermesin®.

Složení:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Mineral Water, Alcohol Denat., Argania Spinosa Kernel Oil, Decyl Glucoside, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Melilotus Officinalis Herb Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Anthyllis Vulneraria Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Ribes Nigrum Leaf Extract, Ruta Graveolens Leaf/Root/Stem Extract, Sophora Japonica Fruit Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Aesculus Hippocastanum Flower Extract, Polygonum Fagopyrum Stem Extract, Gingko Biloba Leaf Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Equisetum Arvense Extract, Arnica Montana Flower Extract, Zinc Acetate, Wine Vinegar, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Polyisobutene, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Nigella Sativa Seed Oil, Polysorbate 20, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Eisenia Andrei Extract, Glyceryl Caprylate, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Phenylpropanol, Citric Acid, Succinic Acid, Sodium Chloride, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Farnesol. 

Tučně označené položky jsou přirozenou součástí použitých éterických olejů a nejsou do přípravku uměle přidávány. Dle platné legislativy ale musí být uvedeny zvlášť jako součást složení.

Způsob skladování:

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Spotřebujte nejlépe do data vyznačeného na obalu.

Minimální trvanlivost:

Do data uvedeného na krabičce a na lahvičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika Beauty Energy
Obsah Ruticelit Renove: 50 ml
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MH Avatar autora | 8.10.2023
Skvělý krém.
5
JV Avatar autora | 10.2.2022
Pleťový krém Ruticelit renove je určený pro všechny typy pleti. Já mám pleť citlivou a zralou, takže jsem měla volit spíše krém Cytovital renove, nebo Artrin renove případně na zimní období Droserin renove. Já si vždy požádám o vzoreček krému, vyzkouším jej a potom se rozhodnu jej koupit. Tento krém jsem zvolila proto, že mám rozšířené žilky, tak uvidím, jestli tento problém po použití krému bude odstraněn, nebo alespoň zmírněn.
5
KT Avatar autora | 15.2.2021
Moc příjemný krém koupila jsem další jako dárek.
5
Avatar autora | 23.12.2020
Moc příjemný krém
5
M Avatar autora | 13.8.2019
Používám příliš krátkou dobu na hodnocení,vůně i konzistence příjemná.
5
AP Avatar autora | 11.1.2019
Daný problém pro který jsem krém koupila je na hodnocení zatím brzy, ale věřím, že pomůže. I tento krém jako vše ostatní od Beauty kosmetiky nádherně voní, má zvlacnujici schopnosti a zmirnuje svedeni. Jsem spokojená. Celkově hodnotím krém pozitivně. Doporučuji ostatním nakupujicim.
5
L Avatar autora | 4.1.2019
spokojenost
5
M Avatar autora | 19.11.2017
Pravidelně jej užívám a jsem nad míru spokojená.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7

Internetový obchod Radost těla nabízí všechny výrobky společnosti Energy. Pokud jste si tyto produkty oblíbili a nakupujete jich více a častěji, vyplatí se Vám vstoupit do spotřebitelského klubu. Ten nabízí velice příznivé ceny a řadu dalších výhod. Podrobné informace si přečtěte na stránkách Klubu Energy Tábor.