Energy Visage Oil 100 ml

364 Kč –23 %
visage oil
364 Kč –23 % 280 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Přírodní odličovací olej. Nejjemnější způsob přirozené očisty pleti. Účinně odstraňuje z pokožky bakterie, maz a nečistoty. Pleť zanechává čistou a chráněnou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Visage Oil

Odličovací přípravek s obsahem vzácných olejů, esencí a unikátního bylinného extraktu Protektin. Jeho přírodní kompozice je k pleti velmi šetrná, účinná a pečující. Doporučujeme používat s tonizační a regenerační pleťovou vodou Visage water a pleťovými krémy z řady Renove.

Použití odličovacího oleje Visage oil

Odličovací přípravek Visage oil představuje nejjemnější způsob přirozené očisty pleti. Podle principu – podobné podobným – účinně odstraňuje z povrchu pokožky i jejích pórů bakterie, maz a nečistoty, které jsou rozpustné pouze v tucích a nejdou vyčistit vodou. Pleť zanechává čistou a chráněnou. Snadno se aplikuje a je dostatečně účinný i na voděodolný make-up a řasenku.

Obsahuje pouze přírodní oleje, vzácné esence a unikátní bylinný extrakt Protektin. Doporučujeme používat s tonizační a regenerační pleťovou vodou Visage water a pleťovými pěsticími krémy z řady Renove.

Účinné ingredience

Čistý rostlinný olej makadamiový, saflorový, mandlový, kokosový – Emolid, bylinný extrakt (lnice květel, vlaštovičník větší, úročník bolhoj, přeslička rolní, svízel syřišťový, violka trojbarevná, kostival lékařský, lopuch větší, puškvorec obecný, vilín virginský, kakost smrdutý, zemědým lékařský, jerlín japonský, šišák bajkalský, jestřabina lékařská, sedmikráska obecná, lékořice lysá, vřes obecný, arálie mandžuská), esenciální oleje fenykl, heřmánek a grep, vitamin E.

Složení:

Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Extractum Herbarum, Tocopheryl Acetate, Foeniculum Vulgare Oil.

Doporučené dávkování a použití:

Vatový tampon navlhčete vlažnou vodou a naneste 2 až 3 kapky oleje. Krouživými pohyby odličujte nejprve oční stíny a řasenku. Postup opakujte a dočistěte celý obličej, krk a dekolt. Před použitím lahvičku důkladně protřepejte!

Způsob skladování:

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Minimální trvanlivost:

Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na krabičce a na lahvičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika Beauty Energy
Obsah Visage Oil: 100 ml
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LS Avatar autora | 28.8.2023
Před lety jsem vyzkoušela a od té doby se neodličuji ničím jiným. Stejně tak každý, komu jsem ho doporucila
5
KN Avatar autora | 7.10.2018
Čistící olej jsem si zakoupila již po 2., je perfektní. Pleťová voda rovněž.
4
AP Avatar autora | 9.4.2018
Cistici olej pouzivam poprve, zkusenosti s nim mam spise dobre. Olejicek ma vysokou kvalitu, prijemnou vuni, dobre se nanasi na vatovy tampon, nicmenne nevycisti vse napoprve, je nutne vicekrat opakovat a tudiz se ho hodne spotrebuje, coz je jedina vec, ktera mi vadi.
5
M Avatar autora | 19.11.2017
Vyzkoušela jsem již mnoho přípravků na odlíčení a žádný mi nikdy nevyhovoval tolik jako tento. Již po prvním použití jsem se doň zamilovala a od toho dne nepoužívám jiné odličovací prostředky. Jeho krásná vůně na obličeji vydrží ještě dlouho po odlíčení a to je, vážení, naprostá paráda.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7

Internetový obchod Radost těla nabízí všechny výrobky společnosti Energy. Pokud jste si tyto produkty oblíbili a nakupujete jich více a častěji, vyplatí se Vám vstoupit do spotřebitelského klubu. Ten nabízí velice příznivé ceny a řadu dalších výhod. Podrobné informace si přečtěte na stránkách Klubu Energy Tábor.